20:29 04.01.2018

"Укрзалізниця" збільшить кількість міжнародних кас

2 хв читати
"Укрзалізниця" збільшить кількість міжнародних кас

ПАТ "Укрзалізниця" збільшить кількість міжнародних кас у зв'язку зі зростанням обсягів перевезень пасажирів до країн ЄС, повідомив в. о. голови правління товариства Євген Кравцов у своєму Twitter.

За його словами, розширення мережі міжнародних квиткових кас залізничники розпочнуть із регіональної філії "Донецька залізниця".

"Міжнародних залізничних кас у 2018-му додасться. Починаємо з "Донецької залізниці". Замість Донецька й Луганська відкриємо такі каси в Маріуполі, Краматорську, Слов'янську, Покровську, Рубіжному та Лисичанську. "Укрзалізниця" сьогодні дає можливість подорожувати до семи країн ЄС", - зазначив в. о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця".

Як повідомив Є.Кравцов, у 2017 році в міжнародному сполученні Україна - ЄС перевезено у 5,5 разу більше, ніж у 2016-му. За 11 місяців поїздами за кордон подорожували 205 тис. пасажирів.

"У графіку руху пасажирських поїздів на 2017/2018 рр. ми розширили мережу маршрутів до країн ЄС. Пасажири можуть подорожувати до Угорщини, Польщі, Словаччини, Болгарії, Румунії, Австрії, а до Чехії - з пересадкою на станції Кошице на поїзд №240 Кошице - Прага. Ми працюємо з колегами з іноземних залізниць для створення можливості продажу квитків через Інтернет на потяги міжнародного сполучення. Наразі відпрацьовуємо нормативні й технічні питання", - розповів Є.Кравцов.

Водночас прес-служба "Укрзалізниці" назвала міжнародні потяги, що курсують у сполученні Україна - ЄС.

Серед них поїзди: №67/68 Київ - Варшава (щодня, швидкий); №36/35 Одеса-Перемишль (щодня, швидкий); №705/706 Київ-Перемишль (щодня, Інтерсіті+); №51/52 Львів-Перемишль (щодня, швидкий); №753/754 Ковель - Холм (щодня, регіональний, друга пара до поїзда №751/752 Здолбунів - Холм); Київ - Кошице (два безпересадкові вагони в складі поїзда №13/14 Київ-Ужгород, далі поїздами словацьких залізниць до Праги та Братислави); Київ - Будапешт - Відень (щодня, безпересадковий вагон у складі поїзда №749/145 Київ-Львів-Чоп, далі поїздами Угорських залізниць); Київ - Бухарест (раз на тиждень, безпересадковий вагон у складі поїзда №117/118 Київ-Чернівці); Київ - Варна (курсує влітку, безпересадковий вагон у складі поїзда Білоруської залізниці).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot, снаряди, готує до передачі танки Leopard

Міноборони Данії: Підготовка українських пілотів просувається, мета – передати Україні перші літаки F-16 влітку

Канада виділить ще 13 мільйонів канадських доларів на чеську ініціативу щодо закупівлі снарядів для України

Посольство України в Словаччині передасть ДСНС чотири підводні дрони для гуманітарного розмінування

Глава Пентагону про Patriot для України: Ми продовжуємо працювати над цим питанням дуже серйозно

Окупанти обстріляли ферму на Харківщині, постраждав мирний житель

До складу нового пакета допомоги Україні увійдуть боєприпаси, системи боротьби з безпілотниками та допоміжне обладнання

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА