08:23 05.01.2018

Режим надзвичайної ситуації оголошено на півдні штату Нью-Йорк через снігопад

2 хв читати
Режим надзвичайної ситуації оголошено на півдні штату Нью-Йорк через снігопад

Губернатор Нью-Йорка Ендрю Куомо оголосив надзвичайний стан для південної частини штату в зв'язку з сильним снігопадом і попередив жителів про погіршення погодних умов.

"Я оголошую режим надзвичайного стану на Лонг-Айленді, в Уестчестері і Нью-Йорку через екстремальні погодні умови", - написав він у твіттері.

 Під час прес-конференції в Нью-Йорку він заявив, що "умови жахливі і будуть тільки погіршуватися протягом дня". Він попросив жителів штату утриматися від поїздок на автомобілі.

Мер Нью-Йорка Білл де Блазіо також оголосив надзвичайний стан у місті. "Сніг випадає на рівні 2,5-5 см на годину. Всього, за нашими оцінками, випаде від 15 до 25 см, але в деяких місцях до вечора, коли снігопад припиниться, може набратися і більше", - написав він у твіттері.

Міжнародний аеропорт імені Джона Кеннеді і аеропорт Нью-Йорка Ла-Гуардія тимчасово призупинили свою роботу через негоду. Прес-служби аеропортів рекомендують пасажирам відстежувати інформацію про відновлення польотів у авіакомпаній.

Згідно з даними Національної служби погоди, шторм рухається в сторону півночі і буде супроводжуватися холодним повітрям. У неділю в східному Нью-Йорку і в Середньо-Атлантичних штатах очікується рекордно низька температура.

Напередодні повідомлялося, що потужний зимовий шторм, який називають "вибуховим циклоном", обрушиться на східну частину США. Надзвичайно низькі температури спостерігаються практично по всьому східному узбережжю, включаючи традиційно спекотні Флориду, Південну Кароліну і Джорджію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА