16:33 12.01.2018

У Лозовій врятували трьох дітей від пожежі

1 хв читати
У Лозовій врятували трьох дітей від пожежі

У п'ятницю, 12 січня, о 13:21 рятувальникам надійшло телефонне повідомлення про пожежу в квартирі на четвертому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку в м. Лозова Харківської області.

"Дзвінок надійшов від сусідів, які розповіли, що в квартирі на четвертому поверсі повно диму. З неї вони винесли на вулицю трьох дітей, які надихалися димом", - повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Харківській області.

На момент прибуття пожежних лікарі "швидкої допомоги" вже оглядали врятованих дітей - двох хлопчиків (1 рік і 6 років) і дівчинку (5 років).

Розвідкою пожежі було встановлено, що в квартирі горіли домашні речі, диван і крісло на загальній площі близько 8 кв.м. Вогонь було локалізовано одним пожежним стволом о 13:36, повністю ліквідовано - о 13:56.

За попередніми даними, коли почалася пожежа, діти були вдома самі. На місці події було виявлено запальничку, якою вони, ймовірно, гралися.

Зараз малюки перебувають у Лозівський міській лікарні. Загрози їхньому життю немає. Остаточну причину пожежі встановлюють.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА