07:22 15.01.2018

Поліцейські Рівненської області затримали викрадачів чоловіка

2 хв читати
Поліцейські Рівненської області затримали викрадачів чоловіка

Правоохоронці затримали 60-річного зловмисника і двох його спільників за незаконне утримання безвісти зниклого жителя Млинівського району, повідомила прес-служба Нацполіції Рівненської області.

"Правоохоронці встановили, що 11 січня близько 18-ї години 60-річний житель Радивилівського району разом з двома своїми спільниками приїхав в господарство, де проживає 53-річний житель Млинівського району. Зловмисники завдали йому тілесних ушкоджень, зв'язали, кинули в автомобіль "ВАЗ" і відвезли в сусідній райцентр. У одному з господарств Демидівки зв'язаного чоловіка утримували до ранку 12 січня", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що про інцидент в поліцію повідомила сестра потерпілого після того, як на її мобільний телефон надійшло два смс-повідомлення з прихованого номера про смерть її брата. Поліцейські під час з'ясування відсутності чоловіка за місцем проживання і невідомості його місця перебування почали пошуки.

Встановлюючи місцезнаходження зниклого безвісти жителя Млинівського району, правоохоронці з'ясували, що чоловіка незаконно утримував раніше судимий житель Радивилівського району. Зловмисника затримали.

Правоохоронці з'ясували, що 60-річний житель Радивилівського району раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення шахрайства, крадіжки, пошкодження майна, шляхом підпалу та інших злочинів. Відбував покарання в місцях позбавлення волі, звідки умовно-достроково звільнився в 2016 році.

У поліції зі слів потерпілого відзначають, що зловмисники вимагали, щоб він негайно покинув Рівненську область і повертався до Львівської, звідки родом.

"Людина проживає на Млинівщині в будинку своєї співмешканки та перебуває на обліку за неодноразове вчинення насильства в сім'ї", - підкреслили у відомстві.

При обстеженні лікарі виявили у потерпілого удари і садна на обличчі і зап'ястях, а також закриті переломи двох ребер.

Під час досудового розслідування кримінального провадження за ч.2 ст.146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) поліцейські встановлюють обставини, мотиви злочину та осіб, причетних до його скоєння. Згідно санкції статті зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА