10:35 17.01.2018

Бойовики завадили СММ ОБСЄ здійснити обслуговування камери відеоспостереження на ДФС

1 хв читати
Бойовики завадили СММ ОБСЄ здійснити обслуговування камери відеоспостереження на ДФС

Незаконні збройні формування (НЗФ) окремих районів Донецької області (ОРДО) завадили Спеціальній моніторинговій місії (СММ) ОБСЄ здійснити роботи з обслуговування камери відеоспостереження, розташованої на Донецькій фільтрувальної станції (ДФС), повідомляє штаб АТО.

"Українська сторона СЦКК інформує, що 16.01.2018 бойовиками ОРДО було зірвано проведення СММ ОБСЄ планових робіт з обслуговування камери відеоспостереження, розташованої на Донецькій фільтрувальній станції. СММ ОБСЄ так і не отримала гарантій безпеки від НВФ ОРДО на проведення зазначених робіт", - повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в соцмережі Фейсбук в середу.

Українська сторона Спільного центру з контролю і координації підкреслює важливість припинення будь-яких провокації навколо одного з найважливіших критичних об'єктів цивільної інфраструктури Донбасу, який забезпечує водою 400 тис. жителів регіону по обидва боки від лінії розмежування.

Українська сторона СЦКК зазначає, що такі провокаційні дії НВФ ОРДО є свідченням їх явного небажання сприяти СММ ОБСЄ з отримання об'єктивної інформації про випадки порушення припинення вогню.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА