18:53 18.01.2018

Суд залишив під арештом підозрюваного у вбивстві Ноздровської

1 хв читати
Суд залишив під арештом підозрюваного у вбивстві Ноздровської

Апеляційний суд Київської області залишив під вартою Юрія Россошанського, якого підозрюють у вбивстві юриста Ірини Ноздровської.

На засіданні в четвер апеляційна інстанція залишила в силі рішення Вишгородського районного суду Київської області від 9 січня про обрання підозрюваному відповідного запобіжного заходу. Таким чином, Ю.Россошанський буде під арештом до 8 березня 2018 року.

Апеляція була подана адвокатами сім'ї І.Ноздровської, які просили суд змінити запобіжний захід Ю.Россошанському на домашній арешт.

Як відомо, представники постраждалих вважають, що слідство не надало достатньо доказів, які дають змогу переконатися в провині Ю.Россошанського.

Як повідомлялося, юрист І.Ноздровська, яка проживала в селі Демидів Вишгородського району Київської області, була знайдена мертвою в річці 1 січня 2018 року. Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

8 січня стало відомо про затримання підозрюваного в цьому злочині. Ним є Юрій Россошанський, батько Дмитра Россошанського, засудженого в травні 2017 року на сім років за смертельну ДТП, в якій у вересні 2015 року загинула сестра І.Ноздровської Світлана Сапатинська.

Ю.Россошанський працює водієм ПАТ "Київобленерго", раніше несудимий.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА