14:08 19.01.2018

"Vodafone-Україна" пояснює затримку у відновленні мобільного зв'язку на окупованому Донбасі обмеженим допуском техбригад

2 хв читати

 "Vodafone-Україна" відзначає затримку в ремонтних роботах із відновлення пошкодженого обладнання на непідконтрольній території через жорсткі часові обмеження доступу для ремонтних бригад до місць пошкоджень, повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" керівник операторського відділу зв'язків із громадськістю "Vodafone-Україна" Вікторія Рубан.

"Нас пускають до місця пошкодження буквально на кілька годин на день, тому ремонтні роботи затягнулися. Двох повноцінних днів у нас не було", - сказала вона.

Земельні та зварювальні роботи, за словами В.Рубан, виконують у так званій сірій зоні, на лінії розмежування.

Вона наголосила, що всі сторони розуміють необхідність відновлення зв'язку.

Як повідомлялося, у т. зв. міністерстві зв'язку та масових комунікацій "ЛНР" повідомили, що 11 січня відбулося повне припинення обслуговування абонентів українського оператора зв'язку "Vodafone-Україна" на всій території "ЛНР" у зв'язку з обривом оптоволоконного кабелю в районі сел. Оленівка сусідньої "ДНР".

У свою чергу "Vodafone-Україна" заявляла про те, що не зможе відновити зв’язок на території "ЛНР" у разі, якщо кабель обірваний на не підконтрольній Києву території.

15 січня "Vodafone-Україна" попросила про доступ ремонтних бригад на тимчасово не підконтрольні Україні території (НКТ) для проведення робіт із відновлення зв'язку в зоні АТО.

Станом на 16 січня з українського боку виконано всі процедурні кроки щодо забезпечення початку робіт для відновлення працездатності пошкодженого обладнання мобільного оператора "Vodafone-Україна" й надано необхідні гарантії безпеки їх проведення, повідомила українська сторона СЦКК.

17 січня за сприяння ОБСЄ вогонь було припинено на два дні, й розпочалися ремонтні роботи. Компанія планувала відновити зв'язок в ОРДЛО 18 січня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Влада Латвії заблокувала доступ до дев'яти російських пропагандистських сайтів

Глава МЗС Болгарії Габріель погодилася сформувати новий уряд

Через КПП "Вишнє Нємецьке - Ужгород" на українсько-словацькому кордоні тимчасово обмежать рух

З додатковою допомогою ЗСУ зможуть повільно відтісняти росіян - сенатор США Рід

Шукаємо асиметричні рішення, щоб отримати перевагу над кількісно переважаючим противником - Сирський

ЄБА просить Кабмін і ОП вирішити проблему швидкопсувних вантажів на польському кордоні

Кличко закликав правоохоронців оперативно розслідувати факти, оприлюднені Bihus.Info щодо Брагінського

Польські фермери заблокували два КПП на кордоні з Німеччиною, блокада триватиме до 20 березня

Глави МЗС країн-членів ЄС не змогли ухвалити рішення про використання доходів від знерухомлених росактивів в інтересах України

На Херсонщині внаслідок вибуху боєприпасу загинуло троє людей

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА