16:00 19.01.2018

В Україні найближчої доби очікується мокрий сніг і дощ, місцями ожеледь

2 хв читати
В Україні найближчої доби очікується мокрий сніг і дощ, місцями ожеледь

 В Україні найближчої добу 20 січня погоду визначатиме поле зниженого тиску і атмосферні фронти, а деяких областях очікується мокрий сніг, місцями ожеледь, повідомляє Укргідрометцентр.

У північних, вночі і в східних регіонах, а також Рівненській, Волинській, Одеській областях та в Карпатському регіоні прогнозується невеликий сніг, вдень у південних, східних та більшості центральних областей - мокрий сніг і дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу; на решті території без істотних опадів.

На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, (на заході країни-західний), 5-10 м/с.

Температура вночі 2-7 ° морозу, вдень від 2 ° морозу до 3 ° тепла, на півдні країни вночі близько 0 °, вдень 1-6 ° тепла.

У Києві 20 січня очікується невеликий сніг, температура вночі 3-5 ° морозу, вдень 0-2 ° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 20 січня найвища температура вдень була 6,1 ° у 1952 році, найнижча вночі -26,5 ° у 1907 і 2006 роках.

В Україні 21 січня в південних, східних регіонах, а також Кіровоградській, Дніпропетровській областях очікується мокрий сніг та дощ, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь.

Температура вночі та вдень від 3 ° морозу до 3 ° тепла.

У західних областях часом невеликий сніг, у північних, Вінницькій, Черкаській і Полтавській областях без істотних опадів; температура вночі 5-10 ° морозу, вдень 0-5 ° морозу. На дорогах України ожеледиця.

У Києві 21 січня без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 6-8 ° морозу, вдень 2-4 ° морозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА