18:42 19.01.2018

Зловмисник в Одесі застрелив свого спільника, поранив трьох поліцейських і таксиста

2 хв читати

 В Одесі зловмисник, якого розшукували за хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї, крім трьох поліцейських, поранив водія таксі, а також застрелив свого спільника. Правоохоронці обшукують катакомби, в яких він переховувався.

Як повідомляє МВС України на сторінці у Facebook, близько 15:30 поліцейський патруль виїхав на виклик. За попередніми даними, на вул. Новосельського перебувала людина, розшукувана за хуліганські дії з застосуванням вогнепальної зброї.

На місці правоохоронці з'ясували, що зловмисник влаштував перестрілку: поранив трьох поліцейських, водія таксі та застрелив свого спільника. Правоохоронці намагалися затримати його, але чоловік почав відстрілюватися.

"Злочинця ліквідували на місці поліцейські, які приїхали на підкріплення", - зазначено в повідомленні.

Наразі всі постраждалі перебувають у лікарні. Один поліцейський - у важкому стані.

Бойова операція в Одесі триває. Поліцейські штурмують приміщення, в якому переховувався злочинець, вже знайшли чотири гранати. Триває відпрацювання катакомб у пошуках можливих спільників.

Раніше про поранення трьох поліцейських під час перестрілки зі зловмисником у центрі Одеси повідомив радник начальник Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк. За його словами, один із поранених - у тяжкому стані, а злочинець убитий.

За словами Р.Форостяка, перестрілка сталася під час роботи дільничного й оперативника Приморського райвідділу поліції, які розшукували особу, що переховувалася від слідства за правопорушення за ч. 4 ст. 296 (хуліганство із застосуванням зброї) Кримінального кодексу України.

Глава Національної поліції України Сергій Князєв повідомляв про штурм приміщення, в якому переховувався злочинець і яке веде в одеські катакомби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА