20:14 19.01.2018

КНДР скасувала візит однієї з делегацій в Південну Корею

2 хв читати
КНДР скасувала візит однієї з делегацій в Південну Корею

У Південну Корею скасований візит команди з КНДР, уповноваженої підготувати візит північнокорейських музикантів на Олімпійські ігри в Пхьончхан

Північнокорейська влада в п'ятницю скасувала поїздку в Південну Корею фахівців, які повинні були провести підготовку візиту музикантів з КНДР під час Олімпійських ігор, передає агентство Yonhap з посиланням на південнокорейське Міністерство об'єднання.

Семеро людей повинні були приїхати в найближчу суботу, 20 січня, щоб оглянути майданчики для виступів в Сеулі і місті Каннин. Влада КНДР не повідомила причину скасування візиту.

Очолювати делегацію мала Хен Сонг Вол, учасниця жіночого вокального ансамблю, створеного в 2012 році за наказом Кім Чен Ина. Вона була присутня на переговорах, що відбулися в понеділок, 15 січня, в якості заступника голови делегації КНДР, відзначає агентство.

На них було досягнуто згоди, що з Північної Кореї на час Олімпійських і Паралімпійських ігор приїдуть 140 музикантів оркестру "Самджун", а також інші діячі мистецтва. Південна Корея обіцяла надати гарантії безпеки.

Лідер КНДР Кім Чен Ин у своєму новорічному зверненні заявив про готовність відправити своїх громадян на Олімпіаду. Також він закликав Південну Корею знизити військову напруженість на Корейському півострові.

Заяви північнокорейського лідера дозволили провести перші за майже три роки переговори між двома країнами в демілітаризованій зоні. Пхеньян і Сеул, зокрема, домовилися відновити переговори на військові теми. 17 січня стало відомо, що на відкритті і закритті Олімпіади виступить спільна делегація двох країн, спортсмени пройдуть під одним прапором.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА