07:50 21.01.2018

Статую Свободи закрили для відвідувачів через брак бюджетних коштів

1 хв читати
Статую Свободи закрили для відвідувачів через брак бюджетних коштів

У Нью-Йорку статуя Свободи і острів Елліс закриті для відвідувачів через скорочення бюджетного фінансування. Про це повідомляється в офіційному Twitter музейного комплексу.

"Статуя Свободи і острів Елліс закриті через брак асигнувань", - йдеться в повідомленні. Музей буде закритий до подальшого повідомлення.

У п'ятницю, 19 січня, сенатори від демократичної партії, а також невелика група республіканців, заблокували проект про фінансування уряду через те, що члени Сенату не змогли знайти компроміс у питанні закону, який захистить мігрантів від депортації. У суботу, 20 січня, федеральні відомства США припинили свою роботу через відсутність фінансування. Співробітникам уряду порадили залишитися вдома або попрацювати без оплати праці, поки не буде досягнута домовленість з питання про мігрантів.

У Білому домі звинуватили демократів у блокуванні законопроекту і порівняли їх дії з поведінкою "невдах-обструкціоністів". Президент США Дональд Трамп заявив, що не вестиме переговорів про реформу імміграційного законодавства, поки "демократи не припинять грати в ігри і не відновлять роботу уряду", передала слова американського лідера прес-секретар Білого дому Сара Сандерс.

Останнього разу робота американського уряду була припинена з 1 по 17 жовтня 2013 року за президента Барака Обаму. Тоді причиною стало питання про реформу охорони здоров'я, так званої Obamacare, і захист пацієнтів. Усього уряд США припиняв роботу 18 разів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти 20 разів від ранку обстріляли Нікопольський район, пошкоджено 14 будинків, 30 тис жителів без світла

В Одеській області знищено чотири розвідувальних БПЛА "Орлан-10"

Боррель проведе спільне засідання міністрів закордонних справ й оборони країн ЄС, обговорять надання ППО Україні

Столтенберг: Рішення про надання Україні систем ППО буде оголошено вже найближчим часом

Єрмак і Сіярто домовилися про двосторонню зустріч наступного тижня

Цього року ми не можемо чекати на ухвалення рішень - виступ Зеленського на Раді Україна-НАТО

АРМА запропонувало провести експертизу картин з колекції Медведчука перед їх продажем, щоб залишити у власності держави найцінніші

У Дніпропетровській області 7 загиблих, зокрема 2 дитини, 34 постраждалих - ДСНС

У Дніпровському районі збито ворожу ракету - Лисак

"Сільпо" запустив безкоштовну доставку в Харкові

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА