07:20 23.01.2018

При спробі переплисти річку на човні в Миколаївській області загинуло двоє дівчат

2 хв читати

У Миколаївській області при спробі переплисти річку перекинувся човен, внаслідок чого загинули дві дівчини, повідомили в Головному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій України в Миколаївській області.

"22 січня о 1:15 до Служби порятунку "101" від місцевих жителів надійшло повідомлення про те, що при спробі переплисти річку Південний Буг на човні, загинули дві дівчини", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в понеділок.

Як згодом уточнили рятувальники, 21 січня троє молодих людей (чоловік і дві дівчини) виплили на човні з села Новокантакузівка ​​Доманівського району (Миколаївська обл.) в с. Бузьке Вознесенського району. Коли поверталися на човні назад з ними пропав зв'язок і рідні виїхали на пошуки.

В інформації зазначається, що чоловіка в шоковому стані і з ознаками переохолодження було знайдено  на березі річки. Його доставили додому і відігріли. Стан здоров'я потерпілого задовільний.

"Молода людина розповіла про те, що під час переправи (ширина річки в цьому місці приблизно 60-70 м) за 15-20 м від берега, човен перекинувся. Всі троє потрапили в крижану воду. Він витягнув одну з дівчат на берег, друга також майже вже була на березі", сказано в повідомленні рятувальників.

Згодом на березі знайшли ще одну з дівчат, уже без ознак життя. Тіло іншої дівчини виявили в півтора кілометрах від місця події дорогою в село Бузьке. "За попередньою інформацією перша дівчина потонула, а друга померла від переохолодження", додали в ДСНС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА