10:34 25.01.2018

Артистка РФ Людмила Сенчіна померла

1 хв читати
Артистка РФ Людмила Сенчіна померла

Народна артистка Росії Людмила Сенчіна померла в Петербурзі вранці в четвер, повідомив "Інтерфаксу" її продюсер Володимир Андрєєв.

"Людмила Петрівна померла сьогодні вранці о 8.30 ранку в одній з лікарень міста. Вона хворіла півтора року, дуже тривала хвороба", - сказав В. Андрєєв.

Л.Сенчіна - радянська і російська співачка, актриса, народна артистка Росії. 13 грудня 2017 роки їй виповнилося 67 років. У 1966 році вступила на відділення музичної комедії Музичного училища ім. М.Римського-Корсакова при Ленінградській консерваторії. У 1970 році після закінчення училища її запросили до ленінградського Театру музичної комедії. Співачка здобула широку популярність, виконавши пісню "Попелюшка" на новорічному "Блакитному вогнику".

Багато творів стали візитівкою співачки: романс з телефільму "Дні Турбіних" "Цілу ніч соловей нам насвистував ...", "Полин", "Добра казка". У Петербурзі Л.Сенчіна щорічно проводила святкові концерти "Різдво у Північній Столиці", які з великим успіхом відбувалися у ВКЗ "Жовтневий".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА