19:02 26.01.2018

Ківа: СПУ викрила зрадників усередині партії, які намагалися продатися Кремлю

2 хв читати
Ківа: СПУ викрила зрадників усередині партії, які намагалися продатися Кремлю

Голова Соціалістичної партії України Ілля Ківа заявив про виключення з партії членів політради за спроби отримати фінансування Кремля на майбутніх виборах.

"За моєю спиною деякі члени політради партії намагалися продати Кремлю СПУ за $30 млн. Ми виявили цілий прошарок сепаратистів і зрадників із багатомільйонними статками, навіть у політраді партії, що вбралися в соціалістичний одяг. Сьогодні вони ведуть прямі переговори з Кремлем про спонсорування майбутніх виборів і зміцнення московської позиції всередині України, зраду інтересів України країні агресору і окупантам. Ці переговори проходять з людьми з адміністрації президента Росії, а саме з помічниками Володимира Суркова", - написав І.Ківа на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

За його словами, в нього є аудіозаписи та підтвердження зустрічей, перельотів і розмов про фінансування СПУ спецслужбами Росії та промосковськими олігархами. "За нашими даними, зустрічі зрадників відбувалися в одному з готелів Європи", - заявив І.Ківа.

Політик додав, що всю інформацію партія передасть до СБУ.

"Ми готуємо відповідну заяву до Служби безпеки України про антидержавницьку діяльність опортуністів, зокрема і про окремих осіб, яким не місце не лише в СПУ, а й на території України! У процесі очищення не буде жалю до зрадників. І якщо вони думають, що відбудуться лише виключенням з партії, вони глибоко помиляються - вони не варті бути громадянами України", - зазначив І. Ківа.

Глава СПУ наголосив, що зараз партія проходить процедуру очищення і зміцнення. "Сьогодні ми виявили цих зрадників і виключили з партії за пособництво окупанту. Партія не продається, ідеї не продаються! І ми доведемо це вже найближчим часом. Зараз відбувається активне очищення, зміцнення, оновлення партії та наповнення її патріотами, які вміють захищати свою націю", - глава СПУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА