17:23 29.01.2018

У Святошинському суді Києва повідомляють про трьох постраждалих унаслідок стрілянини

2 хв читати

 Унаслідок стрілянини біля будівлі Святошинського районного суду м. Києва на вул. Жилянській, 142 дістали поранень троє обвинувачуваних у справі, яка розглядалася в цьому суді, повідомляє прес-служба суду.

"За попередніми даними, троє людей дістали поранень і були госпіталізовані", - йдеться в повідомленні, розміщеному на інтернет-порталі "Судова влада України" в понеділок.

За даними суду, на 12.00 29 січня було призначено чергове засідання у справі за обвинуваченням трьох громадян у скоєнні злочинів за ст. 206 (протидія законній господарській діяльності) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Після завершення засідання сторони вийшли із зали на першому поверсі та рушили до виходу з будівлі суду, після чого за кілька метрів від входу просто на тротуарі сталася стрілянина, під час якої були поранені обвинувачувані у справі. За попередньою інформацією, нападники зникли з місця події в автомобілі, наразі поліція розшукує автомобіль.

На місце інциденту приїхали співробітники Національної поліції та бригади швидкої медичної допомоги. Працює слідчо-оперативна група, яка з'ясовує обставини інциденту.

У прес-службі також зазначають, що робота суду, зокрема прийом громадян канцеляріями, наразі триває у звичайному режимі.

Як повідомлялося, раніше в поліції повідомили про одного постраждалого внаслідок стрілянини біля суду на вул. Жилянській у центрі Києва та кваліфікацію інциденту за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). За даними поліції, в столиці введено план "Перехоплення".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА