20:00 29.01.2018

Більше 90 тис. британців готуються до акції  "Протестуй проти візиту Трампа"

2 хв читати
Більше 90 тис. британців готуються до акції  "Протестуй проти візиту Трампа"

Більше 90 тисяч британців виявили зацікавленість в участі в можливих акціях протесту проти президента США Дональда Трампа, коли він прибуде з візитом до Великої Британії, повідомила в понеділок газета The Hill.

При цьому видання посилається на захід під назвою "Протестуй проти візиту Трампа", запущене в соціальній мережі Facebook. The Hill зазначає, що вже щонайменше 23 тис. користувачів Фейсбук повідомили, що будуть брати участь у протесті. Ще понад 65 тис. осіб заявили, що "зацікавлені" в заході.

"Тільки но оголосили, що Дональд Трамп прибуде до Великої Британії з офіційним візитом пізніше в цьому році ... давайте буде готовими - готовими вийти на вулиці з найнеймовірнішим протестом в нашій історії", - йдеться на сторінці заходу.

Раніше в понеділок президент США Трамп повідомив, що в поточному році планує двічі відвідати Велику Британію - з робочим і державним візитами. Державний візит намічений на жовтень, робочий відбудеться раніше.

Разом з тим ЗМІ відзначили, що Трамп не отримав запрошення на весілля британського принца Гаррі та американської актриси Меган Маркл, заплановану на травень, у зв'язку з негативним ставленням нареченої до президента.

Як повідомлялося раніше, американський президент відстрочив запланований візит до Лондона через те, що там планувалися масові виступи проти нього.

Одним із приводів для невдоволення серед британських підданих і політиків послужила публікація Трампа в твіттері матеріалів ультраправої організації Великої Британії Britain First. Пізніше Трамп заявив, що не хотів образити британців, а публікація пов'язана з тим, що він нібито не знав, що представляє собою організація.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

Естонія передала Україні два патрульні катери

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА