17:46 05.02.2018

Х'ю Гранту виплатять компенсацію за прослуховування його телефону

1 хв читати
Х'ю Гранту виплатять компенсацію за прослуховування його телефону

Британський актор Х'ю Грант виграв судовий процес у справі про прослуховування його телефонів журналістами видань медіакомпанії Mirror Group, повідомляє в понеділок британська Бі-бі-сі.

"У цьому випадку йшлося не лише про злом мого телефону, але і моїх близьких. Я був рішуче налаштований розкрити правду про порушення в Mirror Group", - заявив Х.Грант після оголошення рішення суду.

Акторові виплатять значну компенсацію, однак точну суму грошових коштів не наводять. Він заявив, що пожертвує ці кошти руху Hacked Off, що виступає за вільну і правдиву пресу.

Медіагрупа Mirror Group визнала, що журналісти "потурали, заохочували або активно закривали очі" на телефонні зломи з метою отримати інформацію про знаменитостей.

Повідомляється, що у зломі телефонів брали участь співробітники всіх трьох газет медіагрупи - "Дейлі міррор", "Сандей мірор" і "Сандей піпл".

Компанія в заяві назвала поведінку журналістів аморальною і висловила жаль з приводу "протиправних дій своїх колишніх співробітників, які заподіяли шкоду і страждання потерпілим, зокрема й Х'ю Гранту".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА