07:47 11.02.2018

У Дніпропетровській області поліцейські затримали викрадачів кабелю і відвідувачів пунктів металобрухту

1 хв читати
У Дніпропетровській області поліцейські затримали викрадачів кабелю і відвідувачів пунктів металобрухту

У Дніпропетровській області правоохоронці затримали групу злодіїв кабелю, повідомила прес-служба патрульної поліції в Фейсбуці.

"9 лютого близько 2 години ночі на спецлінію "102" надійшов виклик про крадіжку кабелю на вулиці Образцова", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що правоохоронці прибули за вказаною адресою і виявили сімох невідомих в брудному одязі і рукавицях з інструментами в руках, а поруч відкриті комунікаційні колодязі, в яких згодом правоохоронці виявили зрізаний кабель. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Всіх затриманих доставили в Індустріальне відділення поліції.

Окрім того, в поліцію звернувся чоловік з повідомленням, що бачив, як на в'їзді з Нового мосту двоє невідомих відривають металеві конструкції.

Відзначається, що за вказаною адресою правоохоронці виявили двох невідомих, схожих за прикметами на підозрюваних, в руках яких були металеві відбійники. На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу, а зловмисників доставили в Шевченківське відділення поліції для з'ясування всіх обставин події.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА