08:00 11.02.2018

Місцевого мешканця в Донецькій області застрелив інспектор штабу батальйону "Дніпро-1"

1 хв читати
Місцевого мешканця в Донецькій області застрелив інспектор штабу батальйону "Дніпро-1"

Прокуратура Донецької області розслідує кримінальне провадження за фактом вбивства чоловіка інспектором штабу батальйону "Дніпро-1", повідомила прес-служба прокуратури Донецької області.

"Встановлено, що 9 лютого в м.Часів Яр жінка запросила до себе додому знайомого і сімейну пару. Гості протягом вечора розпивали спиртні напої, потім жінка знайомого пішла додому, а господиня квартири лягла спати. Прокинутися жінку змусили крики і лайка чоловіків, які з'ясовували між собою стосунки. Коли побігла на кухню подивитися, що сталося, її вдарили по голові, від чого вона втратила свідомість і впала на підлогу", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці з'ясували, що 48-річний співробітник батальйону "Дніпро-1" під час сварки скоїв постріл з табельної зброї, внаслідок чого 48-річний опонент помер.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією за ч 1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

Поліцейські затримали чоловіка в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення про підозру у вчиненні вказаного злочину і обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА