09:02 17.02.2018

У Мексиці під час обльоту постраждалих від землетрусу зон розбився вертоліт з губернатором штату і главою МВС країни

1 хв читати
У Мексиці під час обльоту постраждалих від землетрусу зон розбився вертоліт з губернатором штату і главою МВС країни

У Мексиці розбився військовий вертоліт, в якому знаходилися міністр внутрішніх справ країни Альфонсо Наваррете і губернатор штату Оахака Алехандро Мурат. Про це глава МВС Мексики повідомив телеканалу Televisa.

Обидва політики вижили. Як зазначає телеканал, вертоліт впав незадовго до посадки, з якихось причин пілот не зміг впоратися з керуванням. Окрім Наваррете і Мурата в вертольоті знаходилися військовослужбовці. За інформацією Televisa, повітряне судно зазнало аварії під час інспекційного обльоту постраждалих від землетрусу зон.

Reuters з посиланням на МВС Мексики повідомляє, що внаслідок події загинули двоє людей, які перебували на землі.

Землетрус в Мексиці магнітудою 7,2 стався в ніч на 17 лютого. Підземні поштовхи відчувалися на півдні і в центрі країни. Епіцентр землетрусу знаходився на глибині 23 км, в 53 км на північний схід від населеного пункту Пінотепа в штаті Оахака.

Унаслідок землетрусу постраждали будинки в штаті Оахака, він також відчувався в столиці країни Мехіко. Високі будівлі гойдалися більше однієї хвилини, а в одному з районів навіть стикалися. Поштовхи також відчувалися в Гватемалі. Після землетрусу в Мексиці були зафіксовані 122 афтершоки.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА