15:22 19.02.2018

Ситуація з пропуском вантажівок до РФ нормалізується

2 хв читати
Ситуація з пропуском вантажівок до РФ нормалізується

 У Державній прикордонній службі України заявляють про відновлення оформлення вантажних автомобілів у російському автомобільному пункті пропуску "Нехотєєвка" навпроти українського пункту пропуску "Гоптівка" в Харківській області, що не здійснювалося з 17 лютого.

"Нині, за інформацією, яка надійшла від російської сторони, поступово відновлюється оформлення вантажних автомобілів у пункті пропуску "Нехотєєвка". Суміжна сторона повідомила про відновлення обладнання для огляду вантажів, що вийшло з ладу напередодні", - повідомляється на офіційному сайті Держприкордонслужби.

Водночас певне скупчення транспортних засобів у напрямку РФ спостерігається в пункті пропуску "Бачівськ" у Сумській області. Раніше затримка з пропуском вантажівок також мала місце в пункті пропуску "Катеринівка", також розташованому в Сумській області.

Як повідомлялося, в понеділок уранці на пункті пропуску "Гоптівка" зібралася черга з близько 150 вантажівок через те, що російський пункт пропуску "Нехотєєвка" з 17 лютого не здійснював пропуску вантажних автомобілів через українсько-російський кордон. Пізніше з'явилася інформація, що у російської сторони вийшло з ладу обладнання для огляду вантажів, тому більшість транспортних засобів поверталася і прямувала до інших пунктів пропуску.

Із 18 лютого затримання пропуску вантажівок до РФ спостерігалося в пункті пропуску "Катеринівка" в Сумській області, а з 19 лютого - і в пункті пропуску "Бачівськ", де в черзі зібралося понад 60 вантажних транспортних засобів. Контрольні служби РФ не здійснювали пропуску вантажних автомобілів через кордон у своїх відповідних пунктах пропуску "Городище" і "Троєбортне".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА