17:02 19.02.2018

Порошенко підписав закон щодо забезпечення будівництва меморіально-музейного комплексу Героїв Небесної Сотні

2 хв читати
Порошенко підписав закон щодо забезпечення будівництва меморіально-музейного комплексу Героїв Небесної Сотні

Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про внесення змін до пункту 62 Розділу V "Прикінцеві положення закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" щодо спорудження меморіально-музейного комплексу Героїв Небесної Сотні", повідомляє прес-служба глави держави.

"Спорудження Меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні можливе тільки за адресою "Алея Героїв Небесної Сотні". У жодному іншому місці. Це святе місце не тільки для кожного з нас, хто там був і тримав оборону, а для кожного українця в Україні та світі" , - підкреслив президент.

Документ спрямований на забезпечення будівництва на земельних ділянках в районі Алеї Героїв Небесної Сотні в Києві меморіально-музейного комплексу Героїв Небесної Сотні.

У прес-службі президента нагадали, що 16 березня 2017 року набув чинності закон про заходи щодо забезпечення вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. Територія, яка буде охоплена будівництвом і облаштуванням меморіально-музейного комплексу Героїв Небесної Сотні, буде складатися з кількох земельних ділянок комунальної власності, а також частини земельної ділянки державної власності, яка перебуває в постійному користуванні державного підприємства "Готель "Україна".

Законом уточнюється, що положення частини третьої статті 24 закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" не поширюється на надання земельних ділянок в користування Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні - Музею Революції Переваги для будівництва, експлуатації та обслуговування меморіально-музейного комплексу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА