17:47 19.02.2018

Заступнику начальника Харківського прикордонного загону, який "націлився" на посаду у "МГБ "ЛНР", оголошено про підозру

2 хв читати

Заступнику начальника Харківського прикордонного загону - начальнику прикордонної комендатури швидкого реагування Східного регіонального управління Держприкордонслужби України, який, за даними слідства, проводив переговори про отримання керівної посади в т.зв. МГБ "ЛНР", оголошено про підозру у створенні терористичної групи та низці інших злочинів.

"Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації), ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), ч.3 ст .362 (несанкціоновані дії з інформацією, що обробляється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї), ч.1 ст.366 (службова підробка) КК України ", - повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю та засобами масової інформації Генеральної прокуратури України.

Як повідомлялося, співробітники СБУ спільно з підрозділом внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби України під процесуальним керівництвом військової прокуратури Харківського гарнізону сил АТО викрили заступника начальника Харківського прикордонного загону, який, за даними спецслужби, проводив переговори про призначення на керівну посаду у т.зв. Міністерстві державної безпеки "ЛНР".

За даними досудового слідства, затриманий також організував схему отримання з громадян грошей за невнесення інформації про перетин кордону до відомчої бази даних. У рамках відкритого кримінального провадження співробітники СБУ задокументували отримання заступником начальника Харківського прикордонного загону 500 доларів за нелегальне переправлення через кордон громадянки РФ. Правоохоронці затримали чоловіка поблизу його місця проживання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ГУР МО України здійснило низку кібератак по російських об'єктах

Найближчої доби в більшості областей України очікуються дощі, місцями з мокрим снігом - Укргідрометцентр

У Мінветеранів мають намір перезавантажити проєкт "Помічник ветерана"

ГУР допомагає РДК і "Свободі Росії" боротися з режимом у РФ - Юсов

Польща і Німеччина 26 березня запустять коаліцію "бронетанкових спроможностей" для України

В Україні частка негрошових соціальних послуг становить лише 6% - Жолнович

Експрацівник оборонного заводу в Миколаєві за допомогою дронів шпигував для ворога за комплексами ППО

В Україні зростає "чорний ринок" документів про підвищення кваліфікації для вчителів - освітній омбудсмен

НАТО зацікавлене в досвіді України у веденні комунікацій під час війни - Мінкультури

Окупанти вночі обстріляли Селидове, поранено 4 місцевих жителів - прокуратура

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА