18:37 19.02.2018

Боєць ЗСУ загинув, ще четверо поранені на Донбасі від початку доби

1 хв читати
Боєць ЗСУ загинув, ще четверо поранені на Донбасі від початку доби

Бойовики продовжують обстрілювати опорні пункти Збройних сил України в зоні проведення АТО на Донбасі із забороненого мінських домовленостей озброєння, в результаті чого один військовослужбовець загинув, один був поранений і ще один отримав бойову травму, а під час підриву на невідомому вибуховому пристрої поранено ще двох українських військових.

"Загалом від початку доби ворог провів 9 обстрілів. У результаті вогню агресора загинув один український воїн, один військовослужбовець поранений, ще один наш захисник має бойову травму. Крім того, під час виконання бойового завдання в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої поранені ще двоє українських військових", - йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18.00 понеділка, оприлюдненою на сторінці в соцмережі Фейсбук.

На луганському напрямку бойовики застосували міномети калібру 82 мм по українських позиціях неподалік Кримського. З гранатометів різних типів і великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по українським укріплень поблизу н.п. Гладосового, Новолуганського і Світлодарська.

"На донецькому напрямку загарбники з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів і кулеметів обстріляли опорні пункти сил АТО біля Пісок. Застосування ворогом 120 мм і 82 мм мінометів зафіксовано поблизу Лебединського, Водяного і Широкиного", - додали в штабі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Влада Латвії заблокувала доступ до дев'яти російських пропагандистських сайтів

Глава МЗС Болгарії Габріель погодилася сформувати новий уряд

Через КПП "Вишнє Нємецьке - Ужгород" на українсько-словацькому кордоні тимчасово обмежать рух

З додатковою допомогою ЗСУ зможуть повільно відтісняти росіян - сенатор США Рід

ЄБА просить Кабмін і ОП вирішити проблему швидкопсувних вантажів на польському кордоні

Кличко закликав правоохоронців оперативно розслідувати факти, оприлюднені Bihus.Info щодо Брагінського

Польські фермери заблокували два КПП на кордоні з Німеччиною, блокада триватиме до 20 березня

Глави МЗС країн-членів ЄС не змогли ухвалити рішення про використання доходів від знерухомлених росактивів в інтересах України

На Херсонщині внаслідок вибуху боєприпасу загинуло троє людей

МЗС України про доповідь Комісії ООН: Зафіксовані злочини РФ "свідчать про масштаб звірств, якого Європа не бачила з часів Другої світової війни"

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА