14:20 22.02.2018

На окупований Донбас для ротації прибули близько 200 російських військових

1 хв читати
На окупований Донбас для ротації прибули близько 200 російських військових

 Росія з метою ротації направила близько 200 військовослужбовців на окуповану територію Донецької області, їх розмістили біля населеного пункту Мануйлівка, повідомили в штабі АТО.

"Аби не втратити контроль над тимчасово окупованою частиною Донбасу та незаконними збройними формуваннями нещодавно кремлівські куратори відправили незвичайний гуманітарний вантаж - близько двох сотень офіцерів. За інформацією розвідки штабу АТО, це, ймовірно, представники регулярних військових формувань країни-агресора, яких розмістили на полігоні "Східний", що поблизу населеного пункту Мануйлівка на тимчасово окупованій Донецькій області", - йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО на сторінці в соцмережі Facebook у четвер.

У штабі зазначають, що після "акліматизації" ці військовослужбовці замінять інших російських військових, які на ротаційній основі перебувають на посадах у так званих з'єднаннях та військових частинах незаконних збройних формувань.

"Слід додати, що з ухваленням закону України "Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях" перебування російських збройних сил, інших військових формувань і діяльність окупаційних адміністрацій РФ визнано незаконними і такими, що суперечать нормам і принципам міжнародного гуманітарного права", - нагадали в штабі АТО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА