08:26 23.02.2018

США підготували найбільший пакет санкцій проти КНДР

2 хв читати
США підготували найбільший пакет санкцій проти КНДР

Адміністрація Дональда Трампа підготувала новий пакет санкцій проти КНДР. Передбачається, що про нього буде оголошено протягом найближчої доби

Як повідомляє агентство Reuters, президент Трамп планує виступити на конференції консерваторів і оголосити про нові обмеження щодо КНДР. Співрозмовник агентства в Білому домі заявив, що "це буде найбільший пакет санкцій проти північнокорейського режиму". При цьому він не став уточнювати, що саме має намір зробити Вашингтон.

Раніше віце-президент США Майк Пенс виступив з низкою жорстких заяв щодо КНДР. "Ми протистоїмо кривавим диктатурам. І ми продовжимо діяти жорстко, поки Північна Корея не перестане загрожувати нам і нашим союзникам і не відмовиться від ядерної зброї раз і назавжди", - додав Пенс.

Також напередодні постійний представник США в ООН Ніккі Хейлі під час виступу в університеті Чикаго заявила, що санкції проти КНДР грають велику роль, тому що нестача грошей заважає Пхеньяну проводити нові ракетні випробування. "Саме санкції змусили режим Кім Чен Ина домовитися з Південною Кореєю з приводу участі в Олімпіаді. Відправлення в Пхьончхан артистів - жест відчаю, а не привід для національної гордості", - сказала Хейлі.

Раніше стало відомо про те, що візит молодшої сестри Кім Чен Ина Кім Е Чжон на відкриття Олімпіади в Пхьончхані обійшовся КНДР в $ 220 тис. В основному гроші пішли на проживання північнокорейської делегації, транспорт і харчування.

Джерела Reuters розповіли, що Кім Е Чжон зупинилася в п'ятизірковому готелі Walkerhill Hotel на сході Сеула. Вона і делегація їздили на Ігри з південнокорейської столиці. Обід і вечерю їм подавали в кращих готелях Південної Кореї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Міжвідомча комісія з питань реалізації норм міжнародного права обговорила питання захисту прав людини під час воєнного стану

Президент Чехії підтвердив свою участь у Саміті миру

Зеленський звільнив С. Рудя з посади начальника УДО - указ

Шмигаль обговорив із Мецолою конфіскацію активів РФ та євроінтеграцію України

Ворог завдав 5 ракетних і 72 авіаудари, обстріляв понад 100 населених пунктів

У Києві великі промпідприємства знижують обсяги споживання електроенергії в пікові години, для побутових споживачів обмеження не застосовуються

Шмигаль і Шульце обговорили реалізацію спільних проєктів і підготовку до Конференції з питань відновлення

За добу на фронті відбулося 76 бойових зіткнень, ЗС України відбили 20 атак на авдіївському напрямку

Зеленський обговорив з президентом Гани питання співпраці та участі в Саміті миру

Президент Молдови підтвердила свою участь у Саміті миру - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА