16:36 01.03.2018

Син заступника міністра Ковтунця не проходить як підозрюваний у нападі на кур'єра інтернет-магазину, але в злочині брав участь

2 хв читати
Син заступника міністра Ковтунця не проходить як підозрюваний у нападі на кур'єра інтернет-магазину, але в злочині брав участь

Поліція Києва розслідує справу про розбійний напад на кур'єра, в якій повідомлено про підозру двом особами, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі столичного главку поліції.

"Факт розбійного нападу на кур'єра одного з інтернет-магазинів техніки мав місце місяць тому. У цій справі є двоє підозрюваних", - повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції Києва, не уточнивши при цьому більше ніяких подробиць.

Водночас, як розповіло агентству джерело в правоохоронних органах, у розбійному нападі брали участь три людини, одна з яких - син заступника міністра освіти Володимира Ковтунця.

За інформацією співрозмовника агентства, поліція готувала підозри в скоєнні злочину на всіх трьох учасників злочину, але прокуратура не погодила підозру сину першого заступника міністра. Тобто, нині він не проходить у справі як підозрюваний.

Як повідомляло інтернет-видання "Обозреватель" із посиланням на джерело в правоохоронних органах, у Києві син першого заступника міністра освіти і науки України Володимира Ковтунця Михайло брав участь у розбійному нападі, щоб заволодіти мобільним телефоном IPhone 8+.

За інформацією видання, син заступника міністра, змовившись із двома спільниками, вирішив вчинити збройний напад на кур'єра інтернет-магазину, що продає техніку.

Для цього Ковтунець-молодший позичив у знайомого пістолет. 22 лютого зловмисники оформили в інтернет-магазині доставку мобільного телефону IPhone 8+ і зазначили адресу. Там вони очікували кур'єра, погрожували йому пістолетом і застосували фізичну силу. Проте той зумів вирватися і втекти разом із товаром. Після цього потерпілий написав заяву до поліції.

Під час упізнання кур'єр упізнав у М.Ковтунці того, хто погрожував йому пістолетом. Учасникам нападу вручили підозри про скоєння злочину.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА