08:48 03.03.2018

Двоє мешканців Запоріжжя пересилали поштою метадон, захований у м'яких іграшках

2 хв читати
Двоє мешканців Запоріжжя пересилали поштою метадон, захований у м'яких іграшках

Працівники управління протидії наркозлочинності ГУ Нацполіції в Харківській області спільно з працівниками Холодногірського відділу поліції міста і бійцями "Корд" під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури №1 затримали двох чоловіків (32 і 37 років) за підозрою в реалізації метадону на території Запорізької і Харківської областей.

"Зловмисники налагодили поставку наркотиків із Запоріжжя, користуючись послугами однієї з компаній-операторів поштового зв'язку України, а наркотичні засоби ховали в дитячих м'яких іграшках", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

Слідчі дії проводилися в рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Обидва затримані - жителі Запоріжжя. За даними слідства, молодший з них, раніше судимий за наркозлочини, відповідав за організацію поставок метадону, його подальший розподіл і контролював надходження грошових коштів. Старший затриманий займався фасуванням та збутом наркотиків.

Під час проведення обшуків за місцем проживання затриманих поліцейські виявили і вилучили близько 155 грамів розфасованого для продажу метадону, розрахункову банківську карту, мобільні телефони, електронні ваги, а також автомобіль AUDI A-6 без номерів державної реєстрації. Фігуранти затримані в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про повідомлення їм про підозру і обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти 20 разів від ранку обстріляли Нікопольський район, пошкоджено 14 будинків, 30 тис жителів без світла

В Одеській області знищено чотири розвідувальних БПЛА "Орлан-10"

Боррель проведе спільне засідання міністрів закордонних справ й оборони країн ЄС, обговорять надання ППО Україні

Столтенберг: Рішення про надання Україні систем ППО буде оголошено вже найближчим часом

Палата представників США підтримала розгляд 4 законопроєктів про міжнародну допомогу, зокрема Україні

Єрмак і Сіярто домовилися про двосторонню зустріч наступного тижня

Цього року ми не можемо чекати на ухвалення рішень - виступ Зеленського на Раді Україна-НАТО

АРМА запропонувало провести експертизу картин з колекції Медведчука перед їх продажем, щоб залишити у власності держави найцінніші

У Дніпропетровській області 7 загиблих, зокрема 2 дитини, 34 постраждалих - ДСНС

У Дніпровському районі збито ворожу ракету - Лисак

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА