10:01 05.03.2018

Саакашвілі заявив про бажання повернутися під владу Грузії до кінця року

1 хв читати
Саакашвілі заявив про бажання повернутися під владу Грузії до кінця року

Екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі звернувся з Амстердама до своїх грузинських однопартійців з "Єдиного національного руху" (ЄНР) і закликав їх розпочати переговори з іншими партіями для висунення на президентських виборах, що відбудуться в жовтні, єдиного кандидата від опозиції.

"Ми повинні повернутися у владу вже в 2018 році. Як ми це зробимо? Ми повинні виграти президентські вибори і на цьому тлі обрушити правління Іванішвілі (Бідзіна Іванішвілі, колишній прем'єр-міністр, мільярдер, якого опозиція вважає реальним правителем Грузії - ІФ), обрушити його феодальний двір", - заявив М.Саакашвілі в відеозверненні до членів ЄНР, поширеному грузинськими ЗМІ.

Один з лідерів ЄНР Ніка Мелія заявив у понеділок журналістам, що консультації з іншими опозиційними партіями вже тривають, але не уточнив, з якими партіями ведуть переговори щодо висунення єдиного кандидата на президентських виборах.

Лідери деяких опозиційних партій Грузії, які всі разом не отримали на парламентських виборах 2016 року жодного відсотка голосів виборців, заявили журналістам, що ідея М.Саакашвілі про висунення єдиного кандидата в президенти від опозиції може бути розглянута. Представники великих опозиційних партій заявили журналістам, що відмовляються співпрацювати з М.Саакашвілі та його партією.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА