11:14 05.03.2018

"Укрзалізниця" запроваджує онлайн-продаж квитків на поїзди Одеса-Перемишль і Ковель-Хелм

2 хв читати
"Укрзалізниця" запроваджує онлайн-продаж квитків на поїзди Одеса-Перемишль і Ковель-Хелм

ПАТ "Укрзалізниця" розширює перелік міжнародних поїздів, на які можна придбати квитки в режимі онлайн: з 5 березня такі проїзні документи можна буде придбати на поїзди № 36/35 Одеса-Перемишль і № 753/754 Ковель-Хелм. Про це повідомила прес-служба компанії.

"Впроваджуємо онлайн-продаж квитків на міжнародні поїзди Одеса-Перемишль і Ковель-Хелм. Як свідчить статистика, через Інтернет пасажири купують понад 40% квитків. На жаль, через технічні й бюрократичні моменти ця опція впроваджується не так швидко, як нам хотілося б, але ми маємо чітку мету: онлайн-продаж квитків на всі міжнародні поїзди, і продовжуємо роботу в цьому напрямку", - цитується в повідомленні в.о. голови правління ПАТ Євген Кравцов.

У минулому році послугу придбання квитків через Інтернет була ведена на міжнародні потяги № 705/706, 715/716 Київ-Перемишль і 751/752 Здолбунів-Хелм.

"Укрзалізниця" нагадує, що придбані через Інтернет квитки не потрібно обмінювати в касі, досить пред'явити їх під час посадки на своєму смартфоні або роздрукувавши заздалегідь, одразу йти до поїзда. До того ж квиток, оформлений онлайн, практично неможливо втратити - його можна друкувати необмежену кількість разів з листа, що приходить на електронну пошту пасажира.

Квитки через Інтернет можна придбати на всі поїзди внутрішнього сполучення (зокрема регіональні), крім додаткових. На міжнародні потяги, що курсують між країн СНД, пасажири в режимі онлайн можуть оформити і сплатити проїзд, після чого отримають бланк замовлення на електронну пошту, який необхідно обміняти в залізничній касі на звичайний квиток. Для придбання квитків онлайн пасажири можуть скористатися офіційним сервісом "Укрзалізниці" booking.uz.gov.ua.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА