13:14 05.03.2018

У Києві відкрилося представництво Баварії

1 хв читати
У Києві відкрилося представництво Баварії

У Києві відкрилося Бюро федеральної землі Баварія (Німеччина) в Україні, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Мер Києва Віталій Кличко на церемонії відкриття заявив, що одна з його місій як мера - відкривати в столиці якомога більше таких представництв для реалізації міжнародних проектів. "Завдяки таким важливим крокам ми робимо велику роботу. Впродовж 30 років триває співробітництво між Києвом і Мюнхеном, які є містами-побратимами, і ми маємо ефективну співпрацю у багатьох сферах", - сказав він.

В.Кличко висловив сподівання, що Україна та Німеччина зможуть реалізувати багато спільних планів, зокрема в економічній сфері, машинобудуванні, аграрному секторі, культурних проектах.

У свою чергу державний міністр з питань Європи та міжрегіональних відносин Баварії Беата Мерк зазначила, що домовленості про створення Бюро було досягнуто менше року тому. "Я задоволена, що ця ідея була реалізована протягом короткого терміну", - сказала міністр.

Вона додала, що в такий складний час дуже важливим є діалог між країнами. За словами міністра, присутність на відкритті Бюро чиновників і політиків України свідчить про зацікавленість у поглибленні співробітництва в різних сферах.

У відкритті Бюро Баварії в Україні також взяли участь міністр закордонних справ України Павло Клімкін і віце-прем'єр-міністр, міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА