15:22 06.03.2018

Суд про держзраду Януковича 21 березня допитає в режимі відеоконференції свідка з Криму

2 хв читати
Суд про держзраду Януковича 21 березня допитає в режимі відеоконференції свідка з Криму

Оболонський районний суд Києва 14 та 15 березня вивчить документи, які обґрунтовують позицію прокуратури у відповідь на звинувачення адвокатів екс-президента України Віктора Януковича про необґрунтованість і невручення йому підозри, порушення термінів, порушення з боку суддів Печерського райсуду Києва під час досудового розслідування у справі про державну зраду.

Також суд ухвалив рішення допитати 21 березня в режимі відеоконференції з Криму жительку півострова Оксану Медієву, яка брала участь в акціях підтримки влади під час Майдану в 2014 році і під час повернення додому була, за твердженням сторони захисту, побита разом з іншими жителями Криму в районі міста Корсунь-Шевченківський Черкаської області.

Адвокат Богдан Біленко зазначив, що у свідка паспорт громадянина РФ і прострочений український паспорт через не вклеєну вчасно фотографію, тому вона не може прибути до суду на територію материкової України.

Для забезпечення права на захист В.Януковича суд прийняв рішення допитати цього свідка в режимі відеозв'язку і надати адвокатам усі програмні і технічні можливості.

Крім того, суд звернувся до адвокатів із тим, щоб вони провели роботу з організації допиту двох інших жителів Криму Романа Татарикова та Андрія Нікіфорова, а також екс-міністра оборони Павла Лебедєва та колишнього командувача Військово-Морських сил України та екс-начальника Генерального штабу ЗСУ Юрія Ільїна, які проживають на території анексованого РФ Криму.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА