13:56 13.03.2018

СБУ очікує нардепа Савченко на допит 15 березня

2 хв читати
СБУ очікує нардепа Савченко на допит 15 березня

Служба безпеки України очікує на допит народного депутата Надію Савченко в четвер, 15 березня, на допит у вівторок вона не прийшла.

"Сьогодні Савченко не прийшла, ми чекаємо на неї у четвер", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в СБУ.

Раніше СБУ повідомляла, що повістки про виклик на допит Н.Савченко на 13 і 15 березня були передані до апарату Верховної Ради 12 березня.

Водночас Н.Савченко стверджує, що не отримувала повістку про виклик на допит до СБУ у справі керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, але обіцяє прибути на допит у разі особистого оповіщення.

"Офіційної повістки про виклик на допит мене як свідка у справі Володимира Рубана ... особисто я не отримувала. Засоби масової інформації не є офіційним і надійним джерелом оповіщення... У разі наміру проведення з моєю участю слідчих дій, прошу передати мені наручно (на руки - ІФ) виклик на допит як свідка до Служби безпеки України, після чого в установлений законом України триденний термін... я прибуду на допит до СБУ", - написала нардеп в листі на ім'я глави СБУ Василя Грицака, фотокопію якого оприлюднено на її сторінці у Facebook у вівторок.

Н.Савченко зазначила, що з 12 до 16 березня вона переуватиме "із запланованою робочою поїздкою до Європейського парламенту в Страсбурзі, де тривають парламентські сесії ЄС".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА