19:54 13.03.2018

Білий дім звільнив заступника Тіллерсона через помилки в повідомленні про відсторонення свого шефа

1 хв читати
Білий дім звільнив заступника Тіллерсона через помилки в повідомленні про відсторонення свого шефа

Адміністрація США відправила у відставку заступника звільненого раніше у вівторок державного секретаря США Рекса Тіллерсона, повідомило у вівторок агентство Associated Press з посиланням на джерела в адміністрації.

За інформацією агентства, мова йде про Стіва Голдстина - заступника колишнього державного секретаря зі зв'язків з громадськістю.

Джерела агентства повідомили AP, що в адміністрації рішення про звільнення Голдстина ухвалили після того, як він опублікував інформацію, яка суперечить офіційній позиції Білого дому в питанні відсторонення Тіллерсона з посади держсекретаря.

Раніше Голдстин будучи офіційним представником держдепартаменту США опублікував заяву, в якій йшлося, що Тіллерсон не говорив з президентом США Дональдом Трампом і не знав про причини відставки.

У повідомленні представника держдепу також говорилося, що Тіллерсон "мав намір залишитися (на посаді держсекретаря - ІФ)".

Окрім того, Голдстин повідомив журналістам, що Тіллерсон дізнався про відставку з повідомлення в твіттері президента.

Раніше у вівторок президент США зняв з посади держсекретаря США Рекса Тіллерсона і запропонував на цю посаду кандидатуру чинного директора ЦРУ Майка Помпео. У той же час місце Помпео на чолі Центрального розвідувального управління повинна зайняти його заступник Джина Хаспел.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА