20:22 13.03.2018

Україна чітко дотримується режиму припинення вогню на Донбасі

1 хв читати
Україна чітко дотримується режиму припинення вогню на Донбасі

Українська сторона принципово дотримується режиму припинення вогню на Донбасі й дотримується взятих на себе в рамках Мінських угод зобов'язань, заявив начальник Генштабу Збройних сил України Віктор Муженко під час зустрічі з першим заступником голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Александером Хугом.

"Україна чітко дотримується своїх зобов'язань в рамках виконання Мінських домовленостей і дотримання режиму припинення вогню, які були досягнуті під час зустрічі Контактної групи", - цитує В.Муженко Управління у зв'язках з громадськістю ЗСУ у вівторок.

Начгенштабу ЗСУ також зазначив, що українська сторона чітко підтверджує власні зобов'язання в рамках режиму припинення вогню і послідовно їх виконує.

Він підтвердив готовність української сторони до продовження конструктивного співробітництва з СММ ОБСЄ в Україні та до пошуку шляхів вдосконалення цієї діяльності.

"Під час зустрічі сторони обмінялися інформацією про розвиток ситуації у сфері безпеки на сході України", - додали в Управлінні зв'язків з громадськістю ЗСУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА