07:42 14.03.2018

Кабмін на засіданні в середу має намір затвердити план реагування на надзвичайні ситуації держрівня

2 хв читати
Кабмін на засіданні в середу має намір затвердити план реагування на надзвичайні ситуації держрівня

Кабінет міністрів України на засіданні в середу, 14 березня, має намір затвердити план реагування на надзвичайні ситуації державного рівня, про це йдеться в порядку денному, оприлюдненому на сайті уряду.

Серед іншого, Кабмін схвалить проект закону про внесення змін до статті закону "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування" щодо встановлення відповідальності за неповну або несвоєчасну сплату збору на обов'язкове пенсійне страхування при подачі ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів на таврування державним пробірним клеймом.

Також він схвалить проекти указів Президента про делегацію України для участі в роботі спільної Українсько-Білорусько-Польської демаркаційної комісії, про призначення державних стипендій видатним діячам культури і мистецтва та про призначення стипендій Президента для видатних спортсменів та тренерів України з олімпійських видів спорту.

На засіданні планується також внести зміни до норм харчування військовослужбовців Збройних сил та інших військових формувань України.

Серед іншого, Кабмін затвердить порядок розподілу в 2018 році конфіскованих коштів та коштів, отриманих від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду за вчинення корупційного і пов'язаного з корупцією правопорушення.

Крім того, буде затверджено положення про Єдиний державний реєстр отримувачів житлових субсидій та про встановлення державних соціальних нормативів у сфері транспортного обслуговування.

Також на засіданні будуть розглянуті деякі питання про схвалення проекту угоди з Катаром про взаємне скасування візових вимог і про підписання угод з Австрією про співпрацю в галузі освіти, науки і культури і Кувейтом про співпрацю у молодіжній сфері, сфері фізичної культури і спорту.

Окрім того, уряд у середу схвалить концепцію державної цільової програми утилізації компонентів рідкого ракетного палива на період до 2020 року.

Будуть розглянуті кадрові питання і питання з обмеженим доступом.

Засідання під головуванням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана заплановано на 11:00.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА