19:41 14.03.2018

Власник "МАКО Холдингу" Олександр Янукович звільнив себе з посади голови наглядової ради

1 хв читати
Власник "МАКО Холдингу" Олександр Янукович звільнив себе з посади голови наглядової ради

Олександр Янукович, син колишнього президента України Віктора Януковича і власник групи компанії "МАКО", звільнив себе з посади голови наглядової ради ПрАТ "МАКО Холдинг" (Донецьк) - холдингової компанії групи - у зв'язку з ліквідацією наглядової ради.

Як зазначається в повідомленні ПАТ у системі розкриття НКЦПФР у середу, таке рішення О.Янукович, як власник 100% акцій, ухвалив13 березня.

Він також змінив генерального директора "МАКО Холдинг": замість Альберта Волобуєва, який очолював компанію з квітня 2014 року, новим директором на трирічний термін призначено Віктора Житника, який до цього був директором інших підприємств групи.

До ГК "МАКО" на кінець 2012 року входило 18 підприємств в Україні (зокрема ПАТ "Всеукраїнський банк розвитку" (ВБР, Київ); ПрАТ "КБК"; ПАТ "Комплекс "Дружба"; ПАТ "Едельвейс" та ПрАТ "Марінсервіс", усі - Донецьк), Голландії та Швейцарії.

Серед основних напрямів бізнесу - девелопмент і будівництво, фінансовий сектор, вугільна промисловість. Власником 100% акцій ГК "МАКО" є О.Янукович.

Міністерство внутрішніх справ України 18 квітня 2014 року повідомило, що О.Януковича, який зник з поля зору правоохоронців 23 лютого 2014 року в Києві, оголошено в розшук СБУ на підставі постанови суду про затримання з метою приводу. За даними МВС, О.Януковича обвинувачено за ч.2 ст.366 (службова підробка із заподіянням тяжких наслідків) КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА