19:15 18.03.2018

В. о. директора Миколаївського аеропорту Волошин застрелився

2 хв читати
В. о. директора Миколаївського аеропорту Волошин застрелився

Виконувач обов'язків директора комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт", колишній військовий льотчик, ветеран АТО Владислав Волошин покінчив життя самогубством у неділю

Відділ комунікації поліції Миколаївської області повідомляє, що 18 березня в Миколаєві у власній квартирі вчинив самогубство шляхом пострілу з бойового пістолета 29-річний в. о. директора одного з комунальних підприємств області, не називаючи його імені і назви підприємства.

"Сім'я перебувала вдома разом з чоловіком, постріл з кімнати почула дружина. На місце події прибули медики і слідчо-оперативна група Інгульського відділку поліції. Чоловіка терміново госпіталізували, але в лікарні швидкої медичної допомоги помер від отриманих ушкоджень", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, постріл було зроблено з бойового пістолета ПМ без номерних знаків. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу "умисне вбивство", триває слідство.

"За свідченнями родичів, загиблий останнім часом перебував у пригніченому стані і висловлював тривожні наміри", - повідомляють в поліції.

Місцеве видання "НикВести" та портал "Преступности.НЕТ " повідомляють, що йдеться про В.Волошина, який з 2012 по 2016 рік був пілотом штурмовика Су-25 299-ї Миколаївської бригади тактичної авіації. У 2014 році зробив 33 бойових вильоти, нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня, у 2017 році отримав орден "Народний герой України".

"Після точного удару по російських десантниках під Новокатеринівкою 29 серпня 2014 року його літак збили. Він катапультувався і приземлився на території, окупованій ворогом. Зі зламаною рукою завдяки координації куратора зі штабу АТО йому вдалося пройти повз блокпостів російсько-терористичних військ і вибратися до позицій ЗСУ", - пише "НикВести".

За даними видання, російська влада звинувачувала В.Волошина в атаці на малайзійський "Боїнг МН17", збитий над Донбасом, однак ця версія була спростована розслідуванням прокуратури Нідерландів та України.

"Дружина і Владислав родом з Луганської області. Разом з двома дітьми в Миколаєві вони жили на орендованій квартирі. Як зазначив співрозмовник видання в Нацполіції, дружина повідомила, що в останні дні Владислав був замкнутий і говорив про неприємності на роботі", - пише "Преступности.НЕТ"

У січні 2018 року він став виконувачем директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

Українська авіація за добу завдала ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

ЗС України відбили 59 атак окупантів за добу на шести напрямках

ВР ухвалила в першому читанні законопроєкт про посилення відповідальності за незаконний обіг підакцизних товарів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА