07:12 23.03.2018

Конгрес США схвалив виділення Україні $ 620,7 млн

1 хв читати
Конгрес США схвалив виділення Україні $ 620,7 млн

Палата представників Конгресу США схвалила Консолідований закон про бюджетні асигнування на 2018 рік, в якому витрати на підтримку України складають $ 620,7 млн.

"Палата представників Конгресу США схвалила Консолідований закон про бюджетні асигнування на 2018 рік. Як раніше повідомляло посольство, прийнятий закон збільшує витрати на підтримку України", - сказано в повідомленні на сторінці посольства України в США в Facebook в четвер увечері.

Підкреслюється, що загальний обсяг допомоги Україні визначено в обсязі $ 620,7 млн, що перевищує відповідний торішний кошторис на $ 10 млн.

"Так, згідно із законопроектом Пентагону виділяється $ 200 млн для надання військово-технічної допомоги Україні, що на $ 50 млн більше асигнування 2017 року", - йдеться в повідомленні.

Ці кошти підуть на фінансування проектів американської підтримки ЗСУ. Серед них - підготовка військовослужбовців, надання військової техніки і спорядження, летальна зброю оборонного характеру, інше оснащення і послуги військового призначення, логістичне забезпечення і розвідувальна підтримка збройних сил і сил безпеки України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли чотири громади Сумської області

Заборона на отримання паспортів стосується тільки ДП "Документ"

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА