17:03 29.03.2018

Київський метрополітен проведе інвентаризацію розташованих поблизу станцій торгових об'єктів

2 хв читати

За дорученням мера Києва Віталія Кличка і в зв'язку з останніми подіями КП "Київський метрополітен" проведе інвентаризацію всіх об'єктів комерційного, торговельного та соціально-побутового призначення, розташованих в технічних зонах метрополітену або недалеко від входів-виходів на станції на дотримання норм пожежної безпеки.

В оприлюдненому в четвер на сторінці КП "Київський метрополітен" в соцмережі Facebook повідомленні наголошується, що інвентаризація торкнеться об'єктів, розташованих "ближче, ніж за 10 м від вентиляційних кіосків і в межах 20 м від входів - виходів на станції на дотримання норм пожежної безпеки" .

У КП нагадали, що ввечері 28 березня загорівся магазин з товарами для дому біля станції "Лівобережна". Дим від пожежі швидко поширився в бік станції, через що з'явився небезпечний їдкий запах і погана видимість для пасажирів і машиністів електропоїздів. Станція повністю відновила роботу через півтори години. При цьому в "Київському метрополітені" підкреслюють, що не є балансотримачем території, де сталася пожежа.

"Зазначимо, що з 2014 року через спалах об'єктів комерційного і торгового призначення чотири рази була припинена робота деяких станцій метрополітену більш ніж на півтори години. Це призвело до збоїв графіка руху поїздів, нормальної роботи станцій і створило незручності для пасажирів. У всіх вищевказаних випадках ніхто не постраждав", - зазначили в метрополітені.

У КП також нагадали, що безпосередньо на балансовій території метро були демонтовані МАФи, які порушували правила пожежної безпеки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укренерго": Ввечері буде застосовано обмеження енергопостачання для промспоживачів і бізнесу в усіх регіонах

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

ВР закликала міжнародні організації активізувати зусилля для звільнення українських журналістів, яких утримує РФ

На Херсонщині доправлено до лікарні жінку, яка постраждала від російського обстрілу, - ОВА

ДБР у Львові затримало військового, який за хабар обіцяв влаштувати мобілізованого до тилової частини

СБУ повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври, який під час літургії передав окупантам позиції ЗСУ

Пил із Сахари дістався території України – Гідрометцентр

"єЧергу" для автобусів запущено на 10 українсько-молдовських пунктах пропуску

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА