14:44 11.04.2018

Глава МінТОТ і литовська делегація на чолі з прем'єром відвідали Авдіївку

1 хв читати

 Міністр із питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш і прем'єр-міністр Литви Саулюс Сквярняліс відвідали відремонтовану на кошти Литви амбулаторію в м.Авдіївка (Донецька обл.), повідомляє прес-служба МінТОТ.

"Міністр Черниш, прем'єр-міністр Литви Скверняліс і делегація Литви відвідали в Авдіївці Донецької обл. відремонтовану на кошти уряду Литви станцію швидкої допомоги. На відновлювальні роботи в рамках гранту було виділено 40 тис. євро", - йдеться в повідомленні, опублікованому в середу вдень в акаунті МінТОТ у соцмережі "Твіттер".

Як повідомлялося, 10 квітня в литовському уряді повідомляли, що прем'єр-міністр Литви Саулюс Сквярняліс у середу прибуде на схід України, де ознайомиться з наслідками військових дій на Донбасі, зустрінеться з керівництвом військово-цивільної адміністрації Донецької області. Зокрема, анонсувалося, що С.Сквярняліс відвідає амбулаторію, відремонтовану за кошти Литви, відкриє дитячий ігровий майданчик, обладнану на кошти литовських добровольців.

Прем'єр Литви також зустрінеться з місцевими жителями, передасть військовим допомогу литовського уряду та організації Blue/Yellow у вигляді продуктів, оптики, медичних засобів, зазначається в повідомленні.

Потім С.Сквярняліс вирушить до Києва, де зустрінеться з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, відкриє Київський безпековий форум і візьме участь у сесії прем'єр-міністрів "Регіональне співробітництво: об'єднані спільними цілями".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА