15:37 23.04.2018

У Великій Британії герцогиня Кембриджська Кейт народила третю дитину

2 хв читати
У Великій Британії герцогиня Кембриджська Кейт народила третю дитину

Герцогиня Кембриджська Кейт, дружина принца Вільяма, народила сина об 11:01 за місцевим часом, повідомляє в понеділок Кенсінгтонський палац.

Немовля важить 3,8 кг. Дитина стала п'ятим у черзі на британський престол і шостим правнуком королеви Великої Британії Єлизавети II.

Пологи відбулися в лондонській лікарні Святої Марії, де народилися дві попередні дитини герцогині та дружини принца Вільяма. Кейт доставили до лікарні вранці, її супроводжував чоловік.

Раніше офіційно про стать дитини не повідомлялося. Водночас деякі ЗМІ писали, що після перемоги футбольної команди "Астон Вілла" принц Вільям, який є фанатом команди, сказав, що наполягатиме, щоб його третя дитина отримала ім'я Джек (як гравець команди Джек Гріліш). Після короткої паузи принц додав "...або Джекі (в разі народження дівчинки - ІФ)".

Британські сайти, які відстежують ставки, в понеділок повідомили, що найчастіше британці ставили на те, що немовля назвуть Мері, Артур, Еліс, Вікторія або Альберт.

Про вагітність Кейт стало відомо у вересні. Як і під час попередніх вагітностей, герцогиня страждала від сильного токсикозу.

Королівська родина не повідомляє, коли Кейт повернеться до участі в публічних заходах, проте газета "Телеграф" повідомляє, що герцогиня, ймовірно, буде присутня на весіллі принца Гаррі та Меган Маркл 19 травня.

Принц Вільям і Кейт уже мають двох дітей. Старший, Джордж, народився 22 липня 2013 року, молодша, Шарлотта, - 2 травня 2015 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за добу обстріляли Середину-Буду, Дружбу, 34 прикордонні села і селища в Сумській і Чернігівській областях, є поранений

Партнери бояться програшу Росії у війні - Зеленський

Результатом Саміту миру має стати комюніке лідерів - Зеленський

Росіяни не дійшли в Харківській області до основних ліній оборони - Зеленський

УЗ повідомила про навмисний підпал релейної шафи на Одещині

Український Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими готовий до обмінів із РФ у будь-який момент

Унаслідок ворожих обстрілів поранено п'ятеро людей у Михайлівці Донецької області - ОВА

У Києві демонтували Десятинний храм УПЦ (МП) на території Національного музею історії України

Палата представників США ухвалила законопроєкт про безперебійне постачання зброї Ізраїлю

Російські війська за добу 438 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА