14:27 24.04.2018

Нечисленна акція з вимогою закрити Генконсульство РФ в Одесі триває під мерією

1 хв читати

Кілька десятків людей проводять у вівторок під будівлею Одеської мерії акцію з вимогою до депутатів міської та обласної рад звернутися до президента і прем'єр-міністра України щодо необхідності закрити Генеральне консульство РФ в Одесі.

Як передає кореспондент "Інтерфакс-Україна", учасники акції встановили письмовий стіл, поставили на нього зверху намет, а поруч посадили на стілець гумову ляльку у військовій формі і вкрили її полотнищем, що зображує російський прапор. Захід відбувається без порушень громадського порядку.

На сторінці організації "Рада громадської безпеки", яка є ініціатором акції, зазначається, що активісти організації з 24 квітня починають безстрокову акцію з вимогою закрити Генконсульство РФ в Одесі та розгортають на Думській площі наметове містечко.

"Захід безстроковий і триватиме до моменту голосування депутатами Одеської міської ради за ініціативу закриття штабу російської агентури на півдні України", - йдеться на сторінці організації.

При цьому сама "Рада громадської безпеки" має тісні зв'язки з оточенням мера Одеси Геннадія Труханова. У вересні 2016 року активісти організації брали участь у розгромі наметового містечка т.зв. "Антитруханівського майдану".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА