08:14 11.05.2018

У столиці 1-2 червня відбудеться Перший Київський бал

2 хв читати
У столиці 1-2 червня відбудеться Перший Київський бал

У Києві на Контрактовій площі на початку червня відбудеться бал, очікується понад 70 тис. гостей та учасників заходу, повідомили в Київській міськдержадміністрації.

"Перший Київський бал відбудеться 1-2 червня на Контрактовій площі і збере понад 70 тис. гостей та учасників зі всієї України", - сказано в повідомленні на сайті мерії в четвер.

Як розповіла організатор Київського балу Марина Ігнатуша, він буде проходити вперше в історії міста, формат - демократичний, для всіх бажаючих, вхід вільний.

"На два дні ми перетворимо Контрактову на найбільшу танцювальну площу Європи, де зберуться прихильники активного способу життя - будуть майстер-класи з танців від відомих хореографів, безліч живої музики, спілкування із зірками сцени, відомими спортсменами, зокрема, футболістами і тренерами. Кожен глядач стане учасником свята, для когось це стане приводом записатися в школу танців або спортивну секцію. Сподіваємося, що Київський бал почне нові традиції здорового сімейного відпочинку і стане візитною карткою нашого європейського міста", - цитує прес-служба КМДА заяву М.Ігнатуші.

Як зазначається в інформації, під час балу 1 червня, в День захисту дітей, планується встановити рекорд України - близько тисячі дітей зі всієї України одночасно танцюватимуть вальс. Протягом другого дня балу, 2 червня, на сцену вийдуть досвідчені танцюристи, серед них - учасники Асоціації університетів третього віку, які покажуть спритність в "срібному вальсі". Підтримають їх народна артистка України Валентина Степова та заслужений артист України Григорій Чапкіс.

Розважальну програму вестимуть популярні радіо-діджеї. Під час балу в онлайн-режимі відбудеться Національний відбір учасників міжнародного музичного конкурсу "Берлінська перлина" (Berlinare Perle). Журі відбору очолить народний артист України, артист ЮНЕСКО в ім'я миру Герман Макаренко. Гості з Польщі запропонують власну танцювальну програму. У естрадній частині програми лунатимуть виступи відомих співаків.

Автограф-сесії з відомими українцями, квітковий парад і різноманітні навчальні студії будуть проходити протягом двох днів балу, а волонтерами-танцюристами, які заохочуватимуть глядачів стати учасниками хореографічних постановок, будуть дебютанти нинішнього віденського балу в Києві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок ворожого обстрілу Гірника на Донеччині загинули двоє цивільних і поранені шестеро

"Нова пошта" компенсує клієнтам пошкоджені російською балістикою в Одесі 900 посилок - співвласник

"Нова пошта" підтвердила обстріл російською балістикою одного зі своїх відділень в Одесі - заява

Окупанти за добу завдали 368 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області

Кондратюк запропонувала парламентаріям Азербайджану приєднатися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, депортованих РФ

Черговий обстріл Одеси ще раз доводить важливість постачання Україні систем ППО

Війська РФ обстрілювали Нікопольський район Дніпропетровської області, є пошкодження

Ворог за добу втратив 1030 осіб

У Харківській області один трактор підірвався на міні, а в інший влучив ворожий дрон

Українська армія 39 атак відбила на авдіївському напрямку, загалом за добу відбулося 121 бойове зіткнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА