12:39 01.07.2018

У Києві ввечері в районі Софійської площі перекриють рух транспорту

2 хв читати
У Києві ввечері в районі Софійської площі перекриють рух транспорту

У неділю, 1 липня, на час проведення міжнародного проекту "Шляхи дружби" на Софійській площі Києва, будуть внесені зміни в роботу маршрутів №№ 24, 114 і тролейбусних №№ 6, 16, 18, повідомили в Київській міській державній адміністрації.

"1 липня ц.р. 20:00 до 24:00 у зв'язку з проведенням міжнародного проекту "Шляхи дружби" на Софійській площі вносяться зміни в роботу автобусних маршрутів №№ 24, 114 і тролейбусних №№ 6, 16, 18", - ідеться в повідомленні на сайті мерії в середу з посиланням на КП "Київпастранс".

Зокрема, роботу громадського транспорту буде організовано за такими маршрутами: тролейбуси № 6: вул. Юрія Кондратюка - вул. Маршала Рокосовського - вул. Полярна - вул. Вишгородська - вул. Кирилівська - Подільський узвіз - вул. Овруцька - вул. Герцена - вул .Мельникова - станція метро "Лук'янівська"; тролейбуси № 16: вул. Академіка Щусєва - вул. Ризька - Вул. Дорогожицька - вул. Мельникова - вул. Січових стрільців - вул. В’ячеслава Чорновола - Повітрофлотський шляхопровід, у зворотному напрямку за цією ж схемою; тролейбуси № 18: вул. Сошенка - вул. Вишгородська - вул. Кирилівська - Подільський узвіз - вул. Овруцька - вул. Герцена - вул. Мельникова - вул. Січових стрільців - вул. В’ячеслава Чорновола - Повітрофлотський шляхопровід, у зворотному напрямку за цією ж схемою; автобуси № 24 і № 114 за схемою руху робочого дня (через вул. Хрещатик).

У КП "Київпастранс" звертають увагу, що рух усіх видів транспортних засобів уздовж Володимирського проїзду - від перехрестя з Володимирської до перехрестя з вул. Малою Житомирською і від перехрестя з вул. Рейтарської до перехрестя з вул. Великою Житомирською буде закрито.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Патріарх Варфоломій візьме участь у Саміті миру

Байден розпорядився виділити Україні $400 млн військової допомоги

США ВИДІЛЯТЬ ВІЙСЬКОВУ ДОПОМОГУ УКРАЇНІ НА $400 МЛН - БІЛИЙ ДІМ

У Єлизаветівці на Донеччині під обстрілом загинули 2 мирні жителі, у Часовому Ярі 2 поранених

Лідери держав, які справді хочуть зупинити війну РФ проти України, мають бути присутні на Глобальному саміті миру - Єрмак

Окупанти обстріляли селище Веселе біля Нової Каховки, поранено 84-річну мешканку - обладміністрація

ТЦК мають приймати лікарняні, які виписали приватні клініки, за умови дотримання всіх вимог - юрист

США оголосять про новий пакет військової допомоги Україні на $400 млн - ЗМІ

Росіяни обстріляли Херсонщину, поранено двох людей - голова ОВА

Шмигаль на зустрічі з Чапутовою: Розраховуємо, що підтримка Словаччини буде непохитною

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА