16:25 07.07.2018

Суд заарештував без права застави підозрюваного у вбивстві поліцейського в Києві

1 хв читати
Суд заарештував без права застави підозрюваного у вбивстві поліцейського в Києві

Шевченківський районний суд м.Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права застави підозрюваному у вбивстві підполковника поліції Дмитра Глушака, що відбулося 5 липня в Києві.

Як повідомляє прес-служба прокуратури м.Києва на сторінці в соцмережі Facebook, відповідне рішення суд ухвалив у суботу, 7 липня.

"За клопотанням столичної прокуратури 48-річному жителю Києво-Святошинського району Київської області, якого підозрюють в умисному вбивстві підполковника поліції Дмитра Глушака, обрана безальтернативний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою", - зазначено в повідомленні.

Чоловіка підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених п.6 ч.2 ст.115 (умисне заподіяння смерті іншій людині, скоєне з корисливих мотивів), і ч.4 ст.187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Як повідомлялося, 5 липня вдень на вул.Щусева в Шевченківському районі Києва невідомий застрелив чоловіка. Тіло в салоні легкового автомобіля виявила перехожа і зателефонувала до поліціъ. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили чоловіка з вогнепальним пораненням і вилучили неподалік гільзу.

За словами глави Національної поліції Сергія Князєва, убитий - Дмитро Глушак- працював у правоохоронних органах з 1995 року. Для розслідування вбивства створено посилену слідчо-оперативну групу.

6 липня голова Національної поліції України с.Князе повідомив про затримання підозрюваного у вбивстві поліцейського.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА