21:50 13.07.2018

Більш 2,5 тис. ОВТ відремонтували з початку року ремонтники ЗС України

1 хв читати

У 2018 році ремонтно-відновлювальними органами Збройних сил України відремонтовано понад 2,5 тис. одиниць озброєння і військової техніки (ОВТ), повідомляє прес-служба Міноборони з посиланням на заступника міністра оборони з питань євроінтеграції Анатолія Петренка.

"У Збройних силах України тривають заходи щодо забезпечення війська озброєнням, військовою та спеціальною технікою. Знаковим у першому півріччі цього року стало зарахування до складу Військово-морських сил Збройних сил України 4 одиниць малих броньованих артилерійських катерів", - цитує прес-служба оборонного відомства заступника міністра в п'ятницю.

А.Петренко також повідомив, що в цьому році силами і засобами ремонтно-відновлювальних органів ЗСУ відремонтовано понад 2,5 тис. одиниць озброєння і військової техніки. У військові частини також поставлено понад 260 одиниць ОВТ, відремонтованих на підприємствах вітчизняного ОПК.

"За результатами завершених дослідно-конструкторських робіт і проведених державних випробувань у поточному році прийнято на озброєння (постачання) Збройних сил України 3 нових зразка ОВТ, зокрема, комплексний тренажер екіпажу вертольота Мі-8МСБ-В КТВ Мі-8МСБ-В. Ще 13 зразків озброєння і військової техніки допущені до експлуатації", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко відвіз допомогу бійцям під Вовчанськ і Куп'янськ

На лінії фронту з початку доби зафіксовано 22 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА