16:26 14.07.2018

Голова Перечинської РДА, що скоїв смертельну ДТП написав заяву про відставку

2 хв читати
Голова Перечинської РДА, що скоїв смертельну ДТП написав заяву про відставку

Голова Перечинської районної державної адміністрації Віктор Олефір, який здійснив напередодні ввечері ДТП зі смертельним результатом, написав заяву про звільнення, повідомив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль.

"Обласна державна адміністрація займає принципову позицію – перед законом всі рівні, а за його порушення потрібно відповідати. Особливо це стосується чиновників. Голова РДА за моєю вказівкою вже написав заяву про звільнення і відсторонений від посади, у Київ направлено матеріали на його звільнення", – повідомив Г.Москаль на своєму персональному сайті в суботу.

Він зазначив, що В.Олефіра затримано, він наразі перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. "За моєю ініціативою прокуратура і поліція наполягатимуть в суді на його арешті", – поінформував очільник області.

За його словами, департаменту охорони здоров'я Закарпатської ОДА доручено надати максимальну медичну допомогу травмованій жінці.

"Я особисто прошу вибачення у постраждалих та їхніх родичів за поведінку голови РДА та висловлюю щирі співчуття. Обіцяю, що В.Олефір відповість за злочин за всією суворістю закону", – заявив Г.Москаль.

Раніше в цей день прокуратура Закарпатської області повідомила В.Олефіру про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Як повідомлялося, увечері 13 липня в Закарпатській області нетверезий голова Перечинської районної державної адміністрації Віктор Олефір на автомобілі Jeep Cherokee з іноземною реєстрацією скоїв ДТП, в результаті якої одна жінка померла від отриманих травм, а ще одна госпіталізована у важкому стані.

За висновком Закарпатського обласного наркологічного диспансеру, водій позашляховика перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль підписав розпорядження про оголошення в неділю, 15 липня, в Перечинському районі жалоби у зв'язку зі смертельною ДТП, вчиненою В.Олефіром.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА