19:35 20.07.2018

Керівництво однієї з київських в/ч притягнуто до дисциплінарної відповідальності через неякісні м'ясні консерви

1 хв читати
Керівництво однієї з київських в/ч притягнуто до дисциплінарної відповідальності через неякісні м'ясні консерви

Керівництво військової частини А2788 (Київ) притягнуто до дисциплінарної відповідальності після виявлення на складах в/ч 176 тонн неякісних м'ясних консервів, повідомив заступник начальника Головного управління розвитку та супроводження Збройних сил України полковник Вадим Старощук.

"Під час перевірки було виявлено продовольство без документів, що засвідчують безпечність і якість, це м'ясні консерви "М'ясо тушковане з яловичини" - понад 176 тонн, вироблені ТОВ "Візит", Київська обл., м. Узин", - розповів він на брифінгу в п'ятницю в Києві.

За результатами перевірки міністр оборони України Степан Полторак доручив Військовій службі правопорядку здійснити службове розслідування. За результатами двох проведених лабораторних досліджень встановлено невідповідність вищезгаданих зразків вимогам нормативно-технічної документації (ДСТУ 4450:2005).

"Наказом Міністерства оборони України винних посадових осіб військової частини притягнуто до дисциплінарної відповідальності. Нині за рішенням міністра оборони України матеріали розслідування направлено до Головного управління військової прокуратури з метою ухвалення правового рішення щодо фірми-постачальника, а також щодо військових посадових осіб, відповідальних за зберігання і контроль", - поінформував В.Старощук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА