07:44 22.07.2018

Трамп має оприлюднити зміст переговорів "віч-на-віч" з Путіним

2 хв читати
Трамп має оприлюднити зміст переговорів "віч-на-віч" з Путіним

Зміст переговорів "тет-а-тет" між президентами США і РФ Дональдом Трампом і Володимиром Путіним під час саміту в Гельсінкі має стати надбанням гласності, заявив в суботу в інтерв'ю телеканалу "Фокс-ньюс" колишній директор ЦРУ Леон Панетта.

"Президент США вперше зустрічається з російським лідером Володимиром Путіним, а Росія не є нашим другом. Якщо у них відбулася такого роду зустріч, то я вважаю, що президент зобов'язаний розповісти американському народу про те, що обговорювалося на ній", - сказав Л .Панетта.

За твердженням телеканалу, В.Путін запевнив Д. Трампа, що в майбутніх в листопаді проміжних виборах до Конгресу США не буде ніякого втручання Росії.

Раніше газета "Вашингтон пост" написала, що перед зустріччю з В.Путіним Д.Трампу представили близько 100 сторінок матеріалів, які, як передбачалося, допомогли б президенту США виробити жорстку позицію щодо Росії, але він вирішив діяти на власний розсуд.

Про те, що влада США висунула обвинувачення 12 передбачуваним співробітникам російських розвідслужб, заявив раніше заступник генпрокурора США Рід Розенстайн. За його словами, йдеться про співробітників ГРУ Генштабу ЗС РФ.

Обвинувачення були висунуті в рамках розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера щодо можливих зв'язків команди Д. Трампа з Росією.

Підозрюваних обвинувачують у зломі комп'ютерних мереж Національного комітету Демократичної партії США, Комітету з виборів до конгресу Демократичної партії США, передвиборчого штабу колишнього кандидата в президенти США Гілларі Клінтон, а також в публікації вкрадених в результаті злому електронних листів в інтернеті.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві на вул. Антоновича частково відновлено рух транспорту після пошкодження тепломагістралі - КМДА

Кулеба провів зустріч із міністрами опозиційного уряду Лейбористської партії Великої Британії

Аварійні відключення світла населенню пов'язані зі значним зростанням споживання - голова "Укренерго"

Кулеба і Блінкен провели перший раунд переговорів у Києві в піцерії "Veterano Pizza"

Умєров в Анкарі обговорив із турецьким колегою співпрацю у сфері оборони, ситуацію на фронті та регіоні Чорного моря

Аварійні відключення світла застосовуватимуться в Україні з 21:00 до 24:00 вівторка

Захист України від корупції має бути таким же сильним, як і її військова оборона

В УКРАЇНІ АВАРІЙНІ ВІДКЛЮЧЕННЯ СВІТЛА ЧЕРЕЗ ДЕФІЦИТ - ОБЛЕНЕРГО

Блінкен: Майбутня двостороння угода у сфері безпеки з Україною передбачає підтримку оборони та безпеки за низкою найважливіших напрямів

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА